Pioneer Alapkezelő

Kegyelmi állapotba kerülhet a régió gazdasága

A világgazdaság növekszik, de még messze van a túlfűtöttség állapotától. A vállalati eredmények javulnak, amit követnek a részvénypiacok is. Az optimizmus indokolt, de a részvényvásárlásnál már most nagy jelentősége van az óvatos választásnak. Igaz ez a régió piacaira és Magyarországra is, mert ha a kormányok nem élnek a támogató környezet adta lehetőségekkel, néhány éven belül megtorpanhat a felzárkózás - nyomatékosította Forián-Szabó Gergely, a Pioneer Alapkezelő befektetési vezetője egy múlt heti sajtórendezvényen.

Amundi bejelentés a Pioneer akvizíció zárásáról és az új szervezeti struktúráról

Szeretnénk tájékoztatni Önt a Pioneer Investments életében jelentős fejleményekről. Így nagy örömmel értesítjük néhány kiemelkedő és pozitív hírről az Amundi tranzakcióval összefüggésben, visszautalva arra a 2016. decemberi bejelentésre, amely annak a megállapodásnak az aláírásáról szólt, mely szerint az Amundi megvásárolja a Pioneert. Az új információk a tranzakció lezárásának dátumával, a vételt alátámasztó átfogó stratégiával és az Amundi új menedzsmentjének összetételével kapcsolatban az Amundi által kibocsátott csatolt sajtóközleményben találhatóak.

Trump megijeszti a piacokat

A piacok élesen reagáltak a hírre, hogy az USA Igazságügy Minisztériuma különleges vizsgálóbizottságot állított fel a Trump-Comey-Flynn ügy felderítésére. A Pioneer Investments nemzetközi elemzői nyilatkoznak a további lehetséges piaci hatásokról.

Aktuális devizaárfolyamok

EUR: 309.13 Ft (2017-06-27)

USD: 274.81 Ft (2017-06-27)

Aktuális jegybanki alapkamat: 0,90%

UniCredit Bank