Akik a portfoliókat kezelik

Vízkeleti Sándor

A Pioneer Alapkezelő Zrt. 21 fős stábbal végzi munkáját. A társaság elnök-vezérigazgatója 2002 óta Vízkeleti Sándor, aki korábban (1998-99) a Budapest Alapkezelő Rt. részvényalapjainak és nyugdíjpénztárainak kezeléséért felelős portfolió menedzser volt, majd ezt követően társaságunknál a hazai részvényportfoliókat, valamint a CA Közép-Európai Részvény Alap portfolióját menedzselte.

 

 

 

Forián Szabó Gergely

Forián Szabó Gergely a Pioneer Alapkezelő Zrt. befektetési igazgatója. 2002-ben csatlakozott az Alapkezelőhöz. Szakterülete a kötvénypiaci stratégia kialakítása mélyreható makrogazdasági és piaci elemzések alapján. Gergely 1997 óta dolgozik a szakmában. Az első években makrogazdasági elemzőként szerzett tapasztalatot, amit a jelenlegi és korábbi munkahelyén (a Budapest Alapkezelő Rt.-nél) vagyonkezelési gyakorlattal egészített ki. 2005-től a Pioneer Alapkezelő Zrt. igazgatóságának tagja.

 

 

raba

Békési Ilona 2008 májusában került a Pioneer Alapkezelőhöz, mint kötvényportfolió menedzser. A Pioneer alapok és az intézményi ügyfelek portfolióinak kötvényes részéért valamint a likviditáskezelésért felelős. Korábban az AEGON Alapkezelőnél dolgozott közel négy évet hasonló munkakörben. 2004-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Pénzügy szakán. 2006-ban kezdte el a CFA vizsgasorozatot, amelyből a harmadik szintűt 2008-ban sikeresen teljesítette.

 

 

Padányi Péter

A befektetési csapattal együttműködve dolgozik Padányi Péter, a cég kockázatkezelési igazgatója. Az állampapír-befektetések szakértője, szakterülete ezen belül a likviditáskezelés. Korábban az MNB kötvénykereskedelmi részlegén dolgozott, majd a K&H Bank kötvénykereskedelmét vezette, ezt követően a Corvinbróker ügyvezető igazgatója volt, majd a CA IB Értékpapír Rt. kötvénykereskedelmi vezető posztját töltötte be. 1997-ben csatlakozott a CA IB Értékpapír Rt. Vagyonkezelő Csoportjához, ami ma már Pioneer Alapkezelő Zrt. néven működik tovább.

 

 

Kapcsolat

Alapkezelő elérhetőségei:

Telefon:

+36 1 577-4200

Fax:

+36 1 577-4250

E-Mail:

alapkezelo@pioneerinvestments.com